Skip to main content

Wie zijn wij?

Rij-instructeur en eigenaar van Verkeerschool Rob en Nel

Arjan te Veldhuis

Hoi, ik ben Arjan en leer je graag hoe je moet autorijden. Vanuit mijn jarenlange ervaring als (internationaal) vrachtwagenchauffeur ken ik de weg als geen ander en voorzie je dan ook graag je van de nodig kennis om straks veilig en zelfstandig met de auto de weg op te gaan.

Mijn motto is altijd “of je nu in Italië of in Nederland rijdt, je moet overal en altijd situaties op de weg kunnen inschatten en veilig kunnen oplossen”. Ik ben van nature een rustig persoon, hou van een grapje en bouw graag een band op met mijn leerlingen zodat ze zich vertrouwd voelen en zichzelf kunnen zijn.

Backoffice en In opleiding tot rij-instructeur

Vanessa te Veldhuis-klein Goldewijk

Bel, mail of app je met onze verkeersschool, dan zul je veelal contact hebben met mij. Ik ben Vanessa en samen met Arjan werkzaam binnen onze verkeersschool. Ik ben gedreven en enthousiast en deel graag mijn kennis met anderen. Net als Arjan vind ik het belangrijk dat een leerling zich prettig voelt bij ons, dit sluit dan ook aan bij de stelling “we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen”. Samenwerking, respect en vertrouwen zijn voor mij dan ook belangrijke waarden die ik graag iedereen mee zou willen geven. Een beperkt aantal uur in de week ben ik werkzaam als instructeur binnen onze verkeersschool, veelal ondersteunend aan Arjan die grotendeels de lessen binnen jouw rij opleiding zal verzorgen.

Handgeschakeld of automaat

De lesauto’s

Onze lesauto’s zijn eigentijds, modern en gaaf om te zien. Voorzien van allerlei nieuwe technologische snufjes waar jij gelijk mee aan de slag gaat. Naast dat de lessen leerzaam en veilig moeten zijn, vinden wij dat je ook mag genieten van het karakteristieke design van onze 2 felblauwe Audi A1 Sportback lesauto’s.

Wij bieden je de mogelijkheid om zowel in een automaat- als in een schakel auto examen te doen. Samen kiezen we welke auto uiteindelijk het beste bij je past zodat jij jouw rijbewijs gaat behalen een manier die voor jou het meest comfortabel is.

Historie

Arjan en Vanessa te Veldhuis, sinds maart 2023 de huidige eigenaren van verkeersschool Rob en Nel, hebben beide jarenlang de wens gehad een eigen rijschool te starten en in de voetsporen te treden van Arjan zijn ouders, die jarenlang eigenaar zijn geweest van een rijschool in Ruurlo.

 

Tijdlijn

Jaren '50
Oprichting Rijschool Nijmeijer
1975
Overdracht aan dochter Nel
2000
Voortzetting door Rob, Nel en Bas
2014
Voortzetting door Bas en Monique
2023
Opvolging door Arjan en Vanessa

Rijlessen in een relaxte sfeer.

Da’s fijn, toch?