Onze instructeurs

Bas Bais Ik ben Bas Bais en woon samen met mijn vriendin Monique, mijn 2 kinderen Jolie en Mees in Borculo. Sinds Juni 2015 ben ik verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen onze Verkeersschool. Ik vind het belangrijk dat je je prettig in de auto voelt en dat we zo af en toe eens een geintje kunnen maken, immers het moet een leuke bezigheid zijn om je rijbewijs te halen.

Door jou te coachen en er op aan te sturen dat je zelfstandig door het verkeer kan manoeuvreren, zo leer ik jou het auto rijden! Naast dat ik rijles geef, sport ik graag, wandel ik met onze hondjes en ben ik bezig met mijn andere passie; het sleutelen en rijden met mijn Kitcar. Zo trek ik er samen met Monique nog wel eens op uit in mijn eigen gebouwde sportwagen om heerlijk een stukje te toeren.

Rob Bais Ik ben Rob Bais en ben getrouwd met Nel. Samen wonen wij al heel wat jaren in Borculo. Sinds Juni 2015 ben ik niet meer alle dagen te vinden in de lesauto, maar mag ik omdat ik het leuk vind zo af en toe nog wat bijspringen. Met humor en jou te coachen naar het gewenste eindresultaat, leer ik jou het autorijden. Naast dat ik rijles geef, pas ik graag op mijn kleinkinderen, doe ik klusjes rondom huis en fietsen we graag. Samen met Nel geniet ook ik er van om op een lekker zonnige dag zelf een mooie tourrit te rijden in onze MGA uit 1957.