Onze roots

Inmiddels ruim 60 jaar rijdt de autorijschool van Gerrit Nijmeijer nog steeds door de Achterhoek. Begonnen in de jaren 50 als éénmanszaak en tot op de dag van vandaag vele tevreden klanten aan het rijbewijs geholpen. Natuurlijk hebben zich in de loop van de jaren de nodige wijzigingen en vernieuwingen voorgedaan: Medio 1975 besloot Nijmeijer sr. wegens ziekte de rijschool over te doen aan zijn enige dochter Nel, welke ondertussen al weer een kleine 40 jaar actief is in de rijschoolwereld.

Rond de eeuwwisseling kwam er uitbreiding in de personeelsformatie; de gezamenlijke voortzetting van het bedrijf door Rob, Nel en Bas gaf een positieve wending aan het geheel. Op die manier kan in de meeste gevallen de continuïteit in het lessen worden gewaarborgd.

Sinds juni 2015 staat onze zoon Bas aan het stuur van ons bedrijf. In een werkstage van bijna 11 jaar heeft hij alle ins-en-outs van het vak mogen leren. Een echt familiebedrijf dus, waarbij nog steeds kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Momenteel maken we gebruik van de nieuwste manier van plannen, bijhouden van vorderingen en administreren. Dit alles gebeurt digitaal en is inzichtelijk voor klant en instructeur, een hoop voordelen dus! Verkeersschool Rob en Nel voert hierdoor grotendeels een bedrijfsvoering zonder pen en papier en draagt daarmee bij aan het voeren van een maatschappelijk verantwoorde onderneming.